PS4 Voeding reparatie


PS4 Voeding reparatie

PS4 Voeding reparatie. Heeft u een PS4 console die niet meer wil opstarten of na verloop van tijd zomaar spontaan uitvalt? in de meeste gevallen is dan de interne voeding defect. Deze storing komt zeer regelmatig voor en wordt veroorzaakt doordat de warme lucht die de PS4 gegenereerd via de voeding naar buiten wordt afgevoerd, hierdoor worden alle componenten van de voeding die op de printplaat aanwezig zijn extreem heet en kan het gebeuren dat een van deze componenten defect raakt met als gevolg dat de voeding niet (goed) meer functioneert.

Wij hebben alle voedingen voor alle type Playstation 4 in onze winkel voorradig, hierdoor kunnen wij uw PS4 bijna altijd dezelfde dag gerepareerd weer aanbieden.

Voeding reparatiePrijsReparatietijdGarantie
PS4 €79,951 Werkdag3 Maand
PS4 12xx €89,951 Werkdag3 Maand
PS4 Slim €89,951 Werkdag3 Maand
PS4 Pro€99,951 Werkdag3 Maand

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een PS4 voeding reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl