PS4 Laser reparatie


PS4 Laser reparatie

Een PS4 Laser is een essentieel onderdeel in de blu-ray drive de laser zorgt er voor dat je films en games kunt afspelen. Een laser is een fragiel onderdeel en kan zomaar ineens stuk gaan waardoor u geen disk icoon meer in het menu van de PS4 te zien krijgt of zodra u het spel wilt starten een error code in beeld krijgt. Heeft u een PS4 met een defecte laser of loopt het spel vaak vast? Dan kunnen wij deze storing snel voor u oplossen. Wij hebben alle type laser in voorraad waardoor wij tegen een scherp tarief vaak dezelfde dag uw defecte laser kunnen vervangen.


Laser ReparatieLaser Vervangen Laser Vervangen + LoopwerkReparatietijdGarantie
PS4 €69,95 €79,951 Werkdag3 Maand
PS4 Pro€69,95€79,951 Werkdag3 Maand
PS4 Slim€69,95 €79,951 Werkdag3 Maand


Schoonmaken

de blu-ray drive van de PS4 is een gesloten systeem waar bijna geen stof of vuil in komt. Werkt de laser niet dan is een van de diodes defect. Er wordt op internet vaak gesuggereerd dat je door middel van het schoonmaken van de laser kop de laser weer werkend krijgt? Wij kunnen u de moeite besparen! Werkt de laser niet dan is een van de diodes defect en moet de laser vervangen worden.


Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een PS4 Laser reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl