PS4 hdmi reparatie


PS4 hdmi reparatie

Een PS4 hdmi connector is in tegenstelling van de PS3 een zeer zwak onderdeel en helaas heeft u bij de PS4 geen andere aansluit opties voor de tv als de connector defect is. Heeft u een defecte Playstation 4 hdmi poort en deze wilt u gerepareerd hebben dan kunnen wij deze vakkundig en professioneel voor u vervangen.

Een hdmi reparatie is een een zeer specialistische reparatie en zonder SMD soldeer ervaring is deze reparatie absoluut niet uit te voeren. Regelmatig krijgen wij Playstation 4 consoles met een defecte hdmi poort aangeboden waar onervaren reparateurs of klanten mee aan het rommelen zijn geweest waardoor het moederbord onherstelbaar beschadigd is. Spelcomputerpro.nl is de expert in SMD solderen en een PS4 hdmi reparatie is bij ons in goede handen. Heeft u een PS4, PS4 Pro of een PS4 Slim met een defecte hdmi poort? geen probleem wij hebben alle hdmi connectoren op voorraad en uw grootste voordeel is dat wij bijna altijd uw reparatie dezelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.


HDMI ReparatiePrijsReparatietijdGarantie
PS4€89,95 1 Werkdag6 Maand
PS4 Slim€89,951 Werkdag6 Maand
PS4 Pro€99,951 Werkdag6 Maand

Bij een hdmi reparatie voeren wij ook direct onderhoud uit (geheel gratis)


Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een PS4 hdmi reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Waarom is een PS4 hdmi poort reparatie moeilijk? tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van loodvrij soldeer, het nadeel van lood vrij soldeer is dat dit een veel hogere smelt temperatuur heeft dan de oude soldeer van vroeger. Zonder goed gereedschap en de juiste fluxen (hiermee zorg je ervoor dat de soldeer sneller vloeibaar wordt) krijg je de soldeer punten niet vloeibaar waardoor je de oude beschadigde hdmi poort niet uit het moederbord kunt halen. Een ander nadeel is dat het moederbord van de PS4 veel dikker is dan bijvoorbeeld een ps3, hierdoor geleid de warmte sneller weg en krijgt u de soldeer punten niet vloeibaar.

Goed gereedschap.

Ook al beschikt u over het juiste gereedschap dan nog moet u de juiste kennis en ervaring hebben van smd solderen. Het gevaar schuit in het verhitten van het moederbord dit gebeurd vaak met infrarood soldeer machines of hitte stations. Waar het in de regel vaak mis gaat is dat het soldeer van de hdmi connector niet vloeibaar wordt en de hitte stations op de maximale stand van 500 graden word gezet om toch de hdmi connector los te kunnen krijgen. Hierdoor verbranden componenten en inlays op het moederbord. Het is van belang dat de soldeer op een zo laag mogelijke temperatuur vloeibaar wordt en in een korte tijdsperiode.

PS4 verbrande inlays
PS4 hdmi reparatie verbrande componenten

Verbrande inlays en componenten