PS4 Harde schijf Reparatie


PS4 Harde schijf Reparatie

De PS4 systeem software staat op een 2,5 inch sata Harde schijf, deze harde schijven zijn erg gevoelig voor vallen, stoten en kunnen ook slecht tegen warmte. Maar de meeste storingen worden veroorzaakt doordat de stroom van de PS4 wordt afgehaald als de PS4 nog aanstaat, met als gevolg dat de systeem software beschadigd of in het ergste geval de HDD kapot gaat.

Heeft u een PS4 die continue in veilige modus opstart of heeft u alleen een zwart beeld als u de PS4 opstart? dan is de kans groot dat de harde schijf of systeem software beschadigd is, of wilt u de Playstation 4 harde schijf upgraden naar een grotere opslag capaciteit dan kunnen wij dit snel en betaalbaar voor u regelen Doordat wij alle type harde schijven in voorraad hebben kunnen wij uw PS4 de zelfde dag gerepareerd weer aanbieden.

 Playstation 4
Systeem software herstel€39,95
PS4 500GB HDD+ Software €89,95
PS4 1TB HDD+ Software €109,95
PS4 2TB HDD+ Software €149,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Spelcomputerpro.nl is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00
aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Upgrade  

De meeste Playstation 4 zijn uitgerust met standaard 500GB dit lijkt veel, maar na verloop van tijd door aanschaf van meerdere game’s en bijbehorende (grote)updates heeft u aan 500GB toch al snel te weinig opslag waardoor u games moet verwijderen. Sinds de systeem software update 4.50 kunt u een externe HDD USB 3.0 tot maximaal 8TB aan de PS4 koppelen en gebruiken als systeem harde schijf, maar op dit moment krijgen wij hier veel vragen over omdat dit toch niet vlekkeloos werkt.


Zelf repareren

Wij verkopen meerdere type 2,5 inch sata PS4 harde schijven die op fat 32 format zijn geformatteerd en direct gebruik klaar zijn. wilt u de Playstation 4 harde schijf upgraden naar een grotere opslag capaciteit of is de harde schijf defect? De Playstation 4 console ondersteund tot maximaal 2 tb opslag capaciteit en niet alle harde schijven zijn geschikt voor de PS4 consoles, Wij hebben daarom voor u een selectie gemaakt van geschikte en betaalbare harde schijven die wij in onze webshop in voorraad hebben.