PS4 Drive reparatie


PS4 drive reparatie

Een drive reparatie komt niet heel vaak voor en in de meeste gevallen kunnen wij de drive zelf weer repareren zonder direct de gehele drive te vervangen. Een PS4 blu-ray drive zorgt er voor dat je films en games kunt afspelen en bestaat uit verschillende componenten een Laser met loop werk en de drive zelf, die zorgt ervoor dat de games en films in en uit de drive komen. Als een van deze onderdelen defect is dan zal de gehele drive niet meer werken. Vermoed u dat de drive defect is omdat hij een raar klikkend geluid maakt, komt de disk niet meer in of uit de drive of speelt de PS4 geen games meer af? Wij kunnen een drive vaak weer herstellen zonder direct een gehele nieuwe drive in de PS4 te plaatsen.


Drive ReparatiePrijsReparatietijdGarantie
PS4 €99,95 1 Werkdag3 Maand
PS4 Slim€99,95 1 Werkdag3 Maand
PS4 Pro€119,951 Werkdag3 Maand

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een PS4 Drive reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl