Playstation 4 reparatie


Playstation 4 reparatie

Op zoek naar een bedrijf die uw Playstation 4 reparatie vakkundig en snel kan uitvoeren? Wij repareren al meer dan 12 jaar alle Playstation consoles hier door kunnen wij alle PS4 modellen zonder afspraak bij Spelcomputerpro.nl in Groningen direct repareren. Ons grootste voordeel is dat wij een online webwinkel hebben Techonderdelen.nl. in deze webshop verkopen wij alle reparatie onderdelen voor alle type spelcomputers in heel Nederland. Uw grootste voordeel is dat wij bijna altijd uw reparatie dezelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

De Sony Playstation 4 heeft verschillende modellen: PS4 10xx , PS4 12xx, PS4 Slim en PS4 Pro heeft u een defect of een storing in een van deze modellen? geen probleem, wij kunnen elk model repareren.

Is uw hdmi poort defect, heeft u problemen met de drive, leest de PS4 geen spellen, of heeft u een defecte controller? Wij kunnen bijna alle Playstation 4 reparatie uitvoeren terwijl u wacht.


Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Spelcomputerpro.nl is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00
aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl


Meest voorkomende Playstation 4 reparaties.

Indien u vragen heeft over reparaties die niet op onze website staan vermeld, kunt u altijd contact met ons op te nemen.PS4 HDMIPS4 HDMI Reparatie 

Een PS4 hdmi connector reparatie is een van de meest voorkomende storingen maar daar in tegen ook een zeer specialistische reparatie. Regelmatig krijgen wij PS4 hdmi reparaties aangeboden waar onervaren reparateurs of klanten mee aan het rommelen zijn geweest, hierdoor is vaak het moederbord blijvend beschadigd. Spelcomputerpro.nl is de expert in SMD solderen en een PS4 hdmi reparatie is bij ons in vertrouwde handen.

De totale kosten voor het vervangen van een hdmi connector zijn €89,95 inclusief 3 maanden garantie

Lees meer

 PS4 LaserPS4 Laser Reparatie

Een PS4 Laser is een essentieel onderdeel in de blu-ray drive de laser zorgt er voor dat je films en games kunt afspelen. Een laser is een fragiel onderdeel en kan zomaar ineens stuk gaan waardoor u geen disk icoon meer in het menu van de PS4 te zien krijgt of zodra u het spel wilt starten een error code in beeld krijgt. Spelcomputerpro.nl kan tegen een scherp tarief alle type lasers binnen een uur vervangen.

Lees meer

 PS4 Blu-Ray DrivePS4 Blu-Ray Drive Reparatie

 

Een PS4 blu-ray drive zorgt er voor dat je films en games kunt afspelen. Een blu-ray drive bestaat uit verschillende componenten een Laser, Laser loop werk en de drive zelf die zorgt ervoor dat de games en films in en uit de drive komen. Een drive reparatie komt niet heel vaak voor, in de meeste gevallen kunnen wij de drive zelf weer repareren. uiteraard kunnen wij ook de complete drive vervangen.

Lees meer

 PS4 ControllerPS4 Controller Reparatie

 

Heeft u een defecte PS4 controller, is een van de knopjes afgebroken zijn de thumbsticks versleten of laat de controller niet meer op? Geen probleem wij hebben alle reparatie onderdelen in voorraad en hier door kunnen wij uw controller meestal direct repareren.

Lees meer

 PS4 Harde schijfPS4 Harde schijf Reparatie

 

Start de PS4 continue op in veilige modus of loopt de PS4 vaak vast in het menu dan is de kans groot dat de harde schijf defect is. Wij hebben alle type hdd in voorraad. Wij kunnen ook de PS4 HDD voor u uitbreiden.

Lees meer

 PS4 VoedingPS4 Voeding Reparatie

Heeft u een PS4 console die niet meer wil opstarten of na verloop van tijd spontaan uitvalt? Waarschijnlijk is dan de interne voeding defect wij hebben alle voedingen in voorraad en hier door kunnen wij uw console meestal direct repareren.

Lees meer

 


Kijk hieronder voor de meest voorkomende reparaties en de prijzen van de reparaties.

 Playstation 4
hdmi reparatie€89,95
laser reparatie€79,95
controller reparatie€24,95
drive reparatie€89,95
harde schijf reparatieVanaf €34,95