Playstation 3 reparatie


Playstation 3 reparatie

Op zoek naar een bedrijf die uw Playstation 3 reparatie vakkundig en snel kan uitvoeren? Wij repareren al meer dan 12 jaar alle Playstation consoles hier door kunnen wij alle PS3 modellen zonder afspraak bij Spelcomputerpro.nl in Groningen direct repareren. Is uw hdmi poort defect, heeft u problemen met de drive, leest de PS3 geen spellen, of heeft u een defecte controller? Geen probleem wij kunnen veel reparaties uitvoeren terwijl u wacht.

De Sony Playstation 3 wordt niet heel veel meer ter reparatie aangeboden maar dat betekend niet dat wij de PS3 niet meer repareren. de PS3 heeft verschillende modellen: PS3 Phat , PS3 Slim en PS3 Superslim heeft u een defect of een storing in een van deze modellen? Geen probleem, wij hebben voor alle modellen alle onderdelen voorradig waardoor wij bijna altijd uw PS3 dezelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

 

 Playstation 3 reparatie
PS3 hdmi reparatie€59,95
PS3 laser reparatie€59,95
PS3 controller ReparatieVanaf €9,95
PS3 drive reparatie€79,95
PS3 harde schijf Reparatievanaf €39,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl