Sony


Kies een console

Sony Reparatie

Sony reparatie Groningen, Heeft u een defecte PS4, PS3, PS vita of een PSP en u zoekt een reparatie bedrijf die uw Sony reparatie snel en vakkundig kan uitvoeren? Wij zijn al meer dan 12 jaar de spelcomputer reparatie specialist in Nederland en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk storing snel voor u op lossen.

Bij veel reparatie bedrijven is de grootste stringsfactor dat een reparatie vaak lang op zich laat wachten omdat de onderdelen besteld moeten worden. Bij ons heeft u hier geen last van wij hebben een online webwinkel Techonderdelen.nl in deze webwinkel verkopen wij alle Sony reparatie onderdelen, hierdoor kunnen wij alle Sony reparaties altijd direct uitvoeren.

Wij bieden reparatie, service en onderhoud voor o.a. Playstation 4, Playstation 3, PS Vita en PSP modellen.
Wij zijn specialisten in alle reparaties van alle Playstation modellen zowel in hardware en software. Of het nu gaat om een defect hdmi poort,  problemen met de drive, gebroken lcd scherm, of heeft u een defecte controller? dit is een kleine greep uit alle reparaties die wij uitvoeren en voor elke storing hebben wij altijd een passende oplossing.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl