Reparatie Opsturen


Reparatie Opsturen

spelcomputerpro repareert al sinds 2006 consumentenelektronica, al jaren zijn wij toonaangevend reparateur in Groningen van smartphones, computers, tablet, laptop en spelcomputers. Bent u opzoek naar een reparatie bedrijf die uw spelcomputer snel en vakkundig kan uitvoeren? Bij Spelcomputerpro.nl bent u aan het juiste adres.

Onze werkwijze is als volgt:

  1. U biedt een apparaat bij ons aan ter reparatie, dit kan zowel per post als bij ons afgeven. Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u uw reparatie ook opsturen, u kunt het reparatieformulier op onze site downloaden en vervolgens uit printen en bij het apparaat voegen.
  2. Zodra wij vastgesteld hebben wat er defect is, krijgt u van ons altijd vooraf telefonisch of via de email een prijsopgave van de te verwachten reparatiekosten. In bijna alle gevallen is uw apparaat binnen 3 dagen gerepareerd.
  3. Na de reparatie zullen wij contact met u opnemen. Nadat de reparatie factuur is voldaan en het verschuldigde bedrag door ons is ontvangen zullen wij uw gerepareerde apparaat aangetekend retour zenden.
  4. Reparatie formulier