PS4 Storing onbekend


PS4 Storing onbekend


Heeft u geen verstand van de PS4 of weet u niet wat voor storing u heeft? Geen probleem wij kunnen voor u onderzoeken wat er aan de hand is en voordat wij iets repareren u voorzien van een reparatie offerte. Wij repareren al meer dan 12 jaar alle Playstation consoles hier door kunnen wij voor u snel achterhalen wat de storing veroorzaakt. Wij hanteren wel onderzoekskosten deze onderzoekskosten bedragen altijd
€ 24,95 indien de PS4 gerepareerd kan worden en u beslist de reparatie door ons te laten uitvoeren komen deze onderzoekskosten te vervallen.


OnderzoekskostenPrijs
PS4 €24,95
PS4 Slim€24,95
PS4 Pro€24,95

indien u beslist de reparatie door ons te laten uitvoeren komen deze onderzoekskosten te vervallen.


Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl? Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.