PS4 Software herstel


PS4 Software herstel

De PS4 systeem software staat op een 2,5 inch sata harde schijf, Deze harde schijven zijn erg gevoelig voor vallen, stoten en kunnen ook slecht tegen warmte. Maar de meeste storingen worden veroorzaakt doordat de stroom van de PS4 wordt afgehaald als deze nog aanstaat, Met als gevolg dat de systeem software kan beschadigen of in het ergste geval de harde schijf kapot gaat.

Heeft u een PS4 die continue in veilige modus opstart dan is de software beschadigd. Sony adviseert om met een USB update stick de software te herstellen maar uit ervaring werkt dit zelden tot nooit. Om de software te herstellen moet de HDD in een pc geformatteerd worden en een compleet nieuwe installatie op de HDD gezet worden. Dit kunnen wij snel en betaalbaar voor u regelen, Software herstel is altijd dezelfde dag weer gerepareerd.Software herstelPrijsReparatietijdGarantie
PS4 €39,95 inclusief1 uurN.V.T
PS4 slim€39,95 inclusief1 uurN.V.T
PS4 Pro€39,95 inclusief1 uurN.V.T


Upgrade  

De meeste Playstation 4 zijn uitgerust met standaard 500GB dit lijkt veel, maar na verloop van tijd door aanschaf van meerdere game’s en bijbehorende (grote)updates heeft u aan 500GB toch al snel te weinig opslag waardoor u games moet verwijderen. Wij kunnen voor u de interne opslag capaciteit ook upgraden.


Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een PS4 software herstel reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.