Playstation 5 software herstel


Playstation 5 software herstel

Playstation 5 software herstel De PS5 systeem software staat op een M2 Nvme ssd. De meeste storingen worden veroorzaakt door stroom onderbrekingen, met als gevolg dat de systeem software kan beschadigen of in het ergste geval de M2 SSD schijf defect raakt.


Reparatie

Heeft u een Playstation 5 die continue in veilige modus opstart dan is de software beschadigd. Sony adviseert om met een USB update stick de software te herstellen maar uit ervaring weten wij dat dit zelden tot nooit werkt. Om de software te kunnen herstellen moet de SSD in een PC geformatteerd worden en een compleet nieuwe installatie op de SSD gezet worden. Dit kunnen wij snel en betaalbaar voor u regelen, Software herstel is altijd dezelfde dag weer gerepareerd.


Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 software herstel reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.