Nintendo Wii U gamepad reparatie


Nintendo Wii U gamepad reparatie

Heeft u een defecte Nintendo Wii U Gamepad en u zoekt een reparatie bedrijf die uw Nintendo Wii U gamepad reparatie snel en vakkundig kan uitvoeren? Wij zijn al meer dan 12 jaar de spelcomputer reparatie specialist in Nederland en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk storing snel voor u op lossen.

Wij zijn specialisten in alle reparaties van alle Nintendo Wii U modellen. Of het nu gaat om een defect LCD scherm, een kapotte joysticks, stroom connector die niet werkt, of heeft u een compleet andere storing? Wij hebben voor alle modellen alle onderdelen voorradig waardoor wij bijna altijd uw Nintendo Wii U gamepad dezelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

 Nintendo Wii U gamepad
Wii U gamepad LCD scherm€79,95
Wii U gamepad Touchscreen€59,95
Wii u gamepad Joysticks€29,95
Wii U gamepad Batterij€29,95
Wii U gamepad MoederbordN.T.B.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl