Nintendo Wii reparatie


Nintendo Wii reparatie

Heeft u een defecte Nintendo Wii en u zoekt een reparatie bedrijf die uw Nintendo Wii reparatie snel en vakkundig kan uitvoeren? Wij zijn al meer dan 12 jaar de spelcomputer reparatie specialist in Nederland en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk storing snel voor u op lossen.

Bij veel reparatie bedrijven is de grootste stringsfactor dat een reparatie vaak lang op zich laat wachten omdat de onderdelen besteld moeten worden. Bij ons heeft u hier geen last van wij hebben een online webwinkel Techonderdelen.nl in deze webwinkel verkopen wij alle Nintendo Wii reparatie onderdelen, hierdoor kunnen wij alle Nintendo Wii reparaties direct uitvoeren.

Wij zijn specialisten in alle reparaties van alle Nintendo Wii modellen. Of het nu gaat om een defect drive, voeding of heeft u een compleet andere storing? Geen probleem voor elk defect hebben wij een vaak een passende oplossing.

Kijk hieronder voor de meest voorkomende reparaties en de prijzen van de reparaties.

 Wii
Wii hdmi reparatie€29,95
Wii laser reparatie€29,95
Wii controller reparatie€29,95
Wii drive reparatie€29,95
Wii harde schijf reparatie€29,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl