Nintendo Switch reparatie


Nintendo Switch reparatie

Heeft u een defecte Nintendo Switch en u zoekt een reparatie bedrijf die uw Nintendo Switch reparatie snel en vakkundig kan uitvoeren? Wij zijn al meer dan 12 jaar de spelcomputer reparatie specialist in Nederland en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk storing snel voor u op lossen.

Wij zijn specialisten in alle reparaties van alle Nintendo Switch modellen. Of het nu gaat om een defect LCD scherm, stroom connector, een controller die niet goed funtioneerd, of heeft u een compleet andere storing? Geen probleem voor elk defect hebben wij een vaak een passende oplossing.

ReparatiePrijs
LCD Scherm€89,95
Controller reparatie€34,95
Touchscreen€69,95
Stroom/HDMI Connector€89,95
Kaartslot reparatie€89,95
Joystick reparatie€34,95
Triggerknoppen€39,95
Batterij vervangen€49,95
Moederbord€99,95


Reparatietijd

Doordat wij bijna alle reparatie onderdelen op voorraad hebben kunnen wij meestal uw reparatie binnen 1 werkdag gerepareerd weer aanbieden.


Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.