Nintendo


Heeft u een defecte Nintendo Switch, Wii U, Nintendo DS en of een Wii en u zoekt een reparatie bedrijf die uw Nintendo console reparatie snel en vakkundig kan uitvoeren? Wij zijn al meer dan 12 jaar de spelcomputer reparatie specialist in Nederland en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk storing snel voor u op lossen.

Bij veel reparatie bedrijven is de grootste stringsfactor dat een reparatie vaak lang op zich laat wachten omdat de onderdelen besteld moeten worden. Bij ons heeft u hier geen last van wij hebben een online webwinkel Techonderdelen.nl in deze webwinkel verkopen wij alle Nintendo reparatie onderdelen, hierdoor kunnen wij alle Nintendo reparaties direct uitvoeren.

Wij bieden reparatie, service en onderhoud voor o.a. Nintendo Switch, Nintendo Wii U, Nintendo Wii en Nintendo DS modellen.
Wij zijn specialisten in alle reparaties van alle Nintendo modellen zowel in hardware en software. Of het nu gaat om een defect hdmi poort,  problemen met de drive, gebroken lcd scherm, of heeft u een defecte controller? Geen probleem. Wij kunnen bijna altijd uw Nintendo console dezelfde dag gerepareerd weer aanbieden.


Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl


 

Nintendo Switch nintendo wii unintendo wii

Nintendo New 3DS XL
Nintendo New 3DSNintendo 2DS

Nintendo 3DS XLNintendo 3DSNintendo DSi XLNintendo DSi

 

Nintendo DS Lite