Xbox One Hardeschijf reparatie


Xbox One Hardeschijf reparatie

Xbox One Hardeschijf reparatie, De Xbox One systeem software staat op een 2,5 inch sata Harde schijf deze harde schijven zijn erg gevoelig voor vallen of stoten en kunnen ook slecht tegen warmte. Maar de meeste storingen worden veroorzaakt doordat de stroom van de Xbox wordt losgekoppeld als de Xbox nog aanstaat, met als gevolg dat de systeem software beschadigd of in het ergste geval de HDD kapot gaat.

Heeft u een Xbox die niet meer opstart of continue in veilige modus opstart of heeft u een storingscode bij het opstarten : E101, E102, E200, E203, E305 ? dan is de kans groot dat de harde schijf of systeem software beschadigd is, of wilt u de Xbox harde schijf upgraden naar een grotere opslag capaciteit dan kunnen wij dit snel en betaalbaar voor u regelen. Doordat wij alle type harde schijven in voorraad hebben kunnen wij uw Xbox vaak de zelfde dag gerepareerd weer aanbieden.

Bij een systeem software error vervangen wij altijd de hardeschijf ook als deze schijf in orde lijkt te zijn. Helaas is een hdd schijf vervangen op dit moment een enorme klus.

Upgrade  

De meeste Xbox One consoles zijn uitgerust met standaard 500GB HDD, Dit lijkt veel maar na verloop van tijd door aanschaf van meerdere game’s en bijbehorende (grote) updates heeft u aan 500GB toch al snel te weinig opslag waardoor u games moet verwijderen. Wij kunnen de Xbox ook naar een grotere opslag capaciteit upgraden tot maximaal 2TB.

Xbox HDD Vervangen
500GB € 99,95
1TB € 119,95
2TB € 139,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Xbox reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl