Xbox One reparatie


Xbox One reparatie.

Op zoek naar een bedrijf die uw Xbox One reparatie vakkundig en snel kan uitvoeren? Wij repareren al meer dan 12 jaar alle Xbox consoles hier door kunnen wij alle Xbox modellen zonder afspraak bij Spelcomputerpro.nl in Groningen direct repareren. Ons grootste voordeel is dat wij een online webwinkel hebben Techonderdelen.nl. in deze webshop verkopen wij alle reparatie onderdelen voor alle type spelcomputers in heel Nederland. Uw grootste voordeel is dat wij geen onderdelen hoeven te bestellen en bijna altijd uw reparatie dezelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

De Xbox One heeft verschillende modellen: Xbox One en Xbox One S heeft u een defect of een storing in een van deze modellen? Is uw hdmi poort defect, heeft u problemen met de drive, leest de Xbox One geen spellen, of heeft u een defecte controller? Wij kunnen veel reparaties uitvoeren terwijl u wacht.

 Xbox One reparatie
Xbox One hdmi reparatie€89,95
Xbox One laser reparatie€69,95
Xbox One Blu-Ray drive reparatie€99,95
Xbox One controller reparatieVanaf €9,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl