Xbox One laser reparatie


Xbox One laser reparatie

Een Xbox One Laser is een essentieel onderdeel in de blu-ray drive de laser zorgt er voor dat je films en games kunt afspelen. Een laser is een fragiel onderdeel en kan zomaar ineens stuk gaan waardoor u geen disk icoon meer in het menu van de Xbox One te zien krijgt of zodra u het spel wilt starten een error code in beeld krijgt. Heeft u een Xbox One met een defecte laser of loopt het spel vaak vast? Dan kunnen wij deze storing snel voor u oplossen. Wij hebben alle type laser in voorraad waardoor wij tegen een scherp tarief vaak dezelfde dag uw defecte laser kunnen vervangen.

 Xbox One
Xbox One laser vervangen€79,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Xbox reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl