Xbox One hdmi reparatie


Xbox One hdmi reparatie

Xbox One hdmi reparatie, Een Xbox One hdmi connector is een zeer zwak onderdeel en helaas heeft u bij de Xbox One geen andere aansluit opties voor de tv als de connector defect is. Heeft u een defecte Xbox One hdmi poort en deze wilt u gerepareerd hebben dan kunnen wij deze vakkundig en professioneel voor u vervangen.

Een hdmi reparatie is een een zeer specialistische reparatie en zonder SMD soldeer ervaring is deze reparatie absoluut niet uit te voeren. Regelmatig krijgen wij Xbox One consoles met een defecte hdmi poort aangeboden waar onervaren reparateurs of klanten mee aan het rommelen zijn geweest, hierdoor is vaak het moederbord onherstelbaar beschadigd. Spelcomputerpro.nl is de expert in SMD solderen en een Xbox One hdmi reparatie is bij ons in vertrouwde handen.

Heeft u een Xbox One of Xbox One Slim met een defecte hdmi poort? geen probleem wij hebben alle hdmi connectoren op voorraad en uw grootste voordeel is dat wij bijna altijd uw reparatie dezelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

 Xbox One Hdmi reparatie
hdmi connector reparatie €89,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Xbox One hdmi reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl