Xbox One Blu-Ray drive reparatie


Xbox One Blu-Ray drive reparatie

Xbox One Blu-Ray drive reparatie, Een drive reparatie komt niet heel vaak voor en in de meeste gevallen kunnen wij de drive zelf weer repareren zonder direct de gehele drive te vervangen. Een Xbox One blu-ray drive zorgt er voor dat je films en games kunt afspelen en bestaat uit verschillende componenten een Laser, Laser loop werk en de drive zelf, die zorgt ervoor dat de games en films in en uit de drive komen. Als een van deze onderdelen defect is dan zal de gehele drive niet meer werken.

Vermoed u dat de drive defect is omdat hij een raar klikkend geluid maakt, komt de disk niet meer uit de drive of speelt de Xbox One geen games meer af? Wij kunnen een drive vaak weer herstellen zonder direct een gehele nieuwe drive in de Xbox One te plaatsen.

 Xbox One Drive reparatie
Blu-Ray drive repareren€39,95
Blu-Ray drive vervangen€99,95

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben over een Xbox reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 Aan de Meeuwerderweg 135 kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl