Microsoft


Microsoft game console reparatie.

Heeft u een defecte Xbox One of Xbox 360 en u zoekt een reparatie bedrijf die uw Xbox reparatie snel en vakkundig kan uitvoeren? Wij zijn al meer dan 12 jaar de spelcomputer reparatie specialist in Nederland en door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk storing snel voor u op lossen.

Bij veel reparatie bedrijven is de grootste stringsfactor dat een reparatie vaak lang op zich laat wachten omdat de onderdelen besteld moeten worden. Bij ons heeft u hier geen last van wij hebben een online webwinkel Techonderdelen.nl in deze webwinkel verkopen wij alle Microsoft reparatie onderdelen, hierdoor kunnen wij alle Microsoft reparaties direct uitvoeren.

Wij bieden reparatie, service en onderhoud voor o.a. Xbox One of Xbox 360 en de Xbox Slim modellen.
Wij zijn specialisten in alle reparaties van alle Xbox modellen zowel in hardware en software. Of het nu gaat om een defect hdmi poort,  problemen met de drive, of speelt de Xbox geen spellen meer, of heeft u een defecte controller? Geen probleem, voor alle storingen hebben wij vaak een passende oplossing.


Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over een storing of reparatie bij Spelcomputerpro.nl?
Dan kunt u altijd gewoon langs komen of contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520.

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.


Reparatie opsturen?

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Zelf repareren?

Als u zelf een reparatie wilt uitvoeren kijk dan eens voor onderdelen op Techonderdelen.nl


Xbox 360 reparatie groningenXbox One reparatie.fw